Naravna privlačnost.

 

     
  


Naravna privlačnost
Naravna privlačnost je sinonim za poglobljen odnos človeka do narave na vseh nivojih življenja. V razviti družbi, kjer velja samo boj za dobiček, običajno ni prostora za razmislek o odgovornosti do narave in družbe. Tako ekološke kot finančne katastrofe pa nam kažejo, da je skrajni čas, da spremenimo svoje navade in svoj odnos do sebe, drugih in okolja. Z željo osveščati in širiti družbeno odgovornost posameznikov, smo vzpostavili pravično spletno trgovino Specia.

Naravni izdelki za telo in duha
Specia nudi skrbno izbrane, človeku in naravi prijazne izdelke, ki so povezani z zdravim načinom življenja, prehranjevanja ter nege telesa in duha. So izključno naravnega izvora, ne vsebujejo nevarnih ali agresivnih snovi za okolje in niso testirani na živalih.

Specia je pravična
Specia je družbeno odgovorna in se zavzema za načela pravične trgovine. Zato smo pri izboru izdelkov pozorni na postopke izdelave in morebitno izkoriščanje delavcev ali celo otrok. Tudi cene izdelkov smo oblikovali z namenom, da bi bili kakovostni naravni izdelki dostopni čim širši populaciji.

 
     
   

_______________

Specia je blagovna znamka podjetja Terra Viridis d.o.o., Žolgarjeva 17, 2000 Maribor. info@specia.si,  ID za DDV: SI93086407, TRR: SI56 0451 5000 2076 502.