novice
Obstaja dezodorant in obstaja antiperspirant

Naravni dezodorantiZadnje čase sem napisala že nekaj objav povezanih z naravnimi dezodoranti in še nekaj jih verjetno bom. :) Se opravičujem, če to ni tvoje poglavje, ampak potenje, dezodoranti in antiperspiranti si zaslužijo svoje poglavje in po mojem mnenju nekoliko več pozornosti kot le površinko omembo.

Zakaj? Predvsem zato, ker je potenje pomemben in zdrav naravni proces. Prav tako so na voljo super naravne sestavine, ki učinkovito opravljajo funkcijo dezodoranta. Kar pomeni...

2017-07-17
Zakaj moj dezodorant ne deluje?
Naravni Schmidt's dezodorantiJutranji ritual vsakega od nas je unikaten. To je čas, ko se pripravimo na vse aktivnosti, ki nas čakajo čez dan.

Ne glede na to kakšna so ta naša jutranja opravila, je pa ena stvar zagotovo skupna vsem nam. In to je uporaba dezodoranta. Problem nastane, ko je za nekatere to opravilo prava mora, ker njihov dezodorant enostavno ne deluje. Kar pa ni prav nič fajn, se strinjamo a ne?
 
Zato danes povzemam nekaj možnih faktorjev, ki so lahko vzrok tega, da dezodorant ni tako učinkovit kot bi si želeli:
 
1. Prehrana
2017-06-05
Lily Lolo kremi za obraz

Lily Lolo kremi za obrazPri Lily Lolo so lansirali dolgo pričakovano negovalno linijo in za začetek sta to dve novi kremi za nego obraza - dnevna in nočna krema za nego kože. Sama sem uspela že obe preizkusiti in tukaj podajam nekaj več informacij o obeh.

Primerni sta za normalni tip kož...

2017-05-10
Tipi kože

Osnovni tipi kožePoznamo štiri osnovne tipe kože.
Spodaj so navedene značilnosti posameznega tipa, ki vam lahko pomagajo pri določitvi svojega tipa kože.

NORMALNA KOŽA
- Mehka in gladka na dotik.
- Ima enakomerno izločanje sebuma.
- Enakomerna obarvana in uravnotežena.
- Nima večjih vidnih nepravilnosti (razširjene pore, akne ipd.)

SUHA KOŽA

- Lepa na izgled in mehka na dotik, vendar brez sijaja.
- Zmanjšano izločanje sebuma.
- Primanjkuje ji vlage.
- Pore so komaj vidne.
- Dojemljiva za gube (se hitre...

2017-05-08
Dezodorant z aktivnim ogljem
Deodorant z aktivnim ogljemDezodorant z aktivnim ogljem ima nekoliko spremenjene sestavine in sicer združuje tako sodo bikarbono kot tudi magnezijev hidroksid. Obe sestavini sta znani po tem, da učinkovito preprečujeta neprijeten vonj, ki nastaja ob potenju. Tekstura je gladka, podobna kot v verziji za občutljivo kožo (brez so...
2017-04-13
Prva stran
|
Nazaj
|
|
Prikazane novice: 1 - 5, vseh novic: 68