Naravna privlačnost.

novice
Top 5 nasvetov za nego kože v hladnejših dneh

Nega kože v zimskem časuVse hladnejši zrak še dodatno izsušuje kožo, ki postane še bolj suha in groba. Zato sem zbrala nekaj nasvetov, kako ohraniti sijočo in nežno polt tudi v zimkem času. 

1. Ogrevanje prostorov dodatno izsušuje kožo, zato je tudi v zimskem času pomembno, da se spije dovolj vode, ki skrbi za zadostno hidracijo. Z dovolj tekočine se boš počutila bolje in tudi koža bo videti bolj sijoča. Za pospešitev metabolizma, stisni v kozarec vode še nekaj limone ali limete.

2. Poskrbi za nego ustnic. Pozimi so ustnice še posebej občutljive. Njihova tanka koža je...

2017-11-25
Jesenska nega kože in bučna maska za obraz
Maska za obrazDnevi so že vse hladnejši in začela se je tudi sezona ogrevanja. Kar pomeni, da bo naša koža spet bolj izpostavljena tako mrazu kot tudi suhemu zraku. Zaradi tega lahko postane bolj občutljiva, suha in zategnjena, saj koža začne izgubljati sebi lastno vlago ali se celo zmanjša izločanje sebuma. Zato je res pomembno, da v tem času zagotoviš ustrezno vlaženje prostora in seveda poskrbiš tudi za kožo. Negovalne kreme, ki vsebujejo naravne sestavine, kot so hladno stiskana olja in masla, bodo namreč tudi pri slabši stopnji vlažnosti zraka bolje zadržale vlago v ko...
2017-11-08
Obstaja dezodorant in obstaja antiperspirant

Naravni dezodorantiZadnje čase sem napisala že nekaj objav povezanih z naravnimi dezodoranti in še nekaj jih verjetno bom. :) Se opravičujem, če to ni tvoje poglavje, ampak potenje, dezodoranti in antiperspiranti si zaslužijo svoje poglavje in po mojem mnenju nekoliko več pozornosti kot le površinko omembo.

Zakaj? Predvsem zato, ker je potenje pomemben in zdrav naravni proces. Prav tako so na voljo super naravne sestavine, ki učinkovito opravljajo funkcijo dezodoranta. Kar pomeni...

2017-07-17
Zakaj moj dezodorant ne deluje?
Naravni Schmidt's dezodorantiJutranji ritual vsakega od nas je unikaten. To je čas, ko se pripravimo na vse aktivnosti, ki nas čakajo čez dan.

Ne glede na to kakšna so ta naša jutranja opravila, je pa ena stvar zagotovo skupna vsem nam. In to je uporaba dezodoranta. Problem nastane, ko je za nekatere to opravilo prava mora, ker njihov dezodorant enostavno ne deluje. Kar pa ni prav nič fajn, se strinjamo a ne?
 
Zato danes povzemam nekaj možnih faktorjev, ki so lahko vzrok tega, da dezodorant ni tako učinkovit kot bi si želeli:
 
1. Prehrana
2017-06-05
Lily Lolo kremi za obraz

Lily Lolo kremi za obrazPri Lily Lolo so lansirali dolgo pričakovano negovalno linijo in za začetek sta to dve novi kremi za nego obraza - dnevna in nočna krema za nego kože. Sama sem uspela že obe preizkusiti in tukaj podajam nekaj več informacij o obeh.

Primerni sta za normalni tip kož...

2017-05-10
Prva stran
|
Nazaj
|
|
Prikazane novice: 1 - 5, vseh novic: 70