Naravna privlačnost.

prev
next
Whiskey-Karamela, dišeči mini voski v kozarcu

Whiskey-Karamela, dišeči mini voski v kozarcu

Cena: 10,99 €

Akcija: 9,34 €

Izdelek je na zalogi.

Dodaj artikel v košarico
Ali

Hiter predogled

Dišeči vosek je narejen iz 100-odstotnega rastlinskega voska. Ti dišeči voski so maksimalno odišavljeni z dišavo Whiskey-Karamela. Dišava ne vsebuje ftalatov in parabenov, dišeči voski pa so obarvani z ekološkimi barvami. Vsi dišeči voski so ročno delani v Sloveniji ter so človeku in okolju prijazni. Dišeče voske v lični embalaži lahko podarite tudi kot darilo.

Whiskey-Karamela vas bo objela s sladkobno dišavo karamele s pridihom whiskeyja, ki bo s svojo nežnostjo v vas vzbudila hrepenenje po toplih zimskih večerih, ko vas ob prasketanju kamina greje ljubezen, zunaj pa naletava sneg. Plamen dišečih sveč, ki topi mehkobo karamele, je odličen dodatek za dni, ko uživate ob branju svoje najljubše ljubezenske zgodbe.
 
Uporaba: dišeči mini vosek uporabimo v izparilniku.
Kozarec dimenzije 7,5 x 9,5 cm vsebuje 18  dišečih mini voskov.

Dišeče sveče in voski One with Nature Candles so delček narave, ki zapolni vaš dom s toplino in ljubeznijo. Vsaka posamezna dišeča sveča je v celoti izdelana ročno. Dišave rastlinskih dišečih sveč One with Nature Candles ne vsebujejo ftalatov in parabenov ter zato človeku niso škodljive. Prav tako niso testirane na živalih.

 
100 % palmov vosek
Rastlinske dišeče sveče in voski One with Nature Candles so v celoti narejene iz 100 % palmovega voska, brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Z mislijo na dobrobit našega planeta, sodelujemo samo z dobavitelji, ki so člani organizacije RSPO in pridobivajo palmov vosek iz obnovljivih virov, dodatno pa s članstvom v organizaciji GreenPalm tudi sami podpiramo pridobivanje palmovega voska iz obnovljivih virov.niso škodljive. 
 
Čas gorenja: 36 ur
Barva: karamelna
Dimenzije: 7,5 x 9,5 cm
teža: 315 g
Opozorilo: Uporabite z izparilnikom. Hranite izven dosega otrok.
Proizvajalec: One with Nature Candles (Jabuček, Tea Orač, s.p.)
 



Ostali artikli

Kozarček za votivne dišeče sveče

Kozarček za votivne dišeče sveče

Cena: 1,99 €

Akcija: 1,69 €