Naravna privlačnost.

prev
next
Glinena maska za obraz

Glinena maska za obraz

Cena: 5,70 €

Akcija: 5,13 €

Izdelek je na zalogi.

Dodaj artikel v košarico
Ali

Hiter predogled

Naravna glinena maska za obraz je primerna za vse tipe kože. Kožo globinsko očisti, pomiri in jo zmehča. Odlična je tudi za vse, ki želite svojo kožo osvežiti in ji vrniti naraven in zdrav ton.

Glinena maska za obraz je bogata z minerali in elementi v sledeh kot so silicij, kalcij, kalij, železo in magnezij ter številnimi drugimi mikrominerali. Pomemben je tudi podatek, da je sušena na soncu, saj na ta način ohrani vse pozitivne lastnosti in minerali.

Maska za obraz iz gline čisti obraz in deluje razstrupljevalno. Nase veže škodljive snovi, toksine in nečistoče, ter odtsrani odmrle kožne celice iz povrhnjice. KOžo pomiri, blaži vnetja ter spodbudi cirkulacijo krvi in limfe. Na ta način še dodatno vpliva k bolj zdravemu in svežemu videzu kože.


Uporaba:

Zmešamo dve žlički glinene maske za obraz in dve žlički tekočine (vode ali hidolata). Pustimo približno 10 - 15 minut, da glina vpije tekočino ter rahlo premešamo.

Pripravljeno glineno masko nanesemo na očiščen obraz, pri tem se izgogibamo predelom okoli oči in ustnic. Pustimo delovati približno 10 minut ali več, glede na tip kože. Pri normalni in suhi koži jo pustimo na obrazu največ 10 minut in uporabljamo enkrat do dvakrat mesečno. Pri nečisti in mastni koži jo pustimo delovati 10 do 20 minut in jo uporabljamo tedensko (enkrat do dvakrat tedensko, z nekaj dnevnim zamikom od prve uporabe).

Masko izperemo s toplo vodo in krožnimi gibi.

Glineno masko lahko nanesemo tudi neposredno na prizadeta mesta, kot so npr. mozoljčki. Pustimo, da se posuši in suho odstranimo (brez uporabe vode). 

Masko vedno pripravimo svežo ob vsaki uporabi.

Namig: Glineno masko, ki smo jo zmešali s tekočino lahko še dodatno obogatimo z dodajanjem eteričnih olj, rastlinskih olj, zelišč ipd. Priporočeni uporabi - dvema žličkama gline in tekočine, lahko po želji dodamo še žličko osnovnega olja in kapljico eteričnega olja (glede na tip kože ali trenutno razpoloženje).

Količina: 100 g
Sestavine: Fino mleta prečiščena glina v prahu

Proizvajalec: T.A. NARAVA, Komenda, Slovenija.

Glina je pregledana na Zavodu za zdravstveno varstvo v Kranju in na Inštitutu za varovanje zdravja RS.

 

 

 

 Ostali artikli