Naravna privlačnost.

 

     
  


Brezplačna dostava in stroški poštnine

Pri nakupu nad 38,00 EUR, vam pri Specii podarimo brezplačno dostavo izdelkov. 

Znesek poštnine za naročila do 38 EUR znaša:
- 3,80 evra (za plačila po povzetju in s PayPalom).
2,50 evra za plačila po predračunu (nižji znesek se bo v procesu zaključka nakupa upošteval v obliki popusta v višini 1,30 evra).

Opozorilo
Pri nakupu nad 38,00 EUR plača poštnino spletna trgovina Specia, vendar je potrebno vzeti na znanje, da je v primeru izbire plačila po povzetju, potrebno ob prevzemu pošiljke poštarju plačati naročeno blago, Pošta Slovenije pa vam bo dodatno zaračunala provizijo ob plačilu skladno z veljavnim cenikom Pošte (1,05 EUR).

2 trgovini, 1 košarica

Da bi vam, dragi kupci, omogočili kar se da udobno nakupovanje in čim nižje stroške poštnine, smo združili košarico dveh spletnih trgovin Specia in Lily Lolo. S svojim uporabniškim imenom in geslom se prijavite na obeh straneh in že lahko dodajate izdelke v košarico iz obeh trgovin. Nakup zaključite v tisti trgovini kot želite sami. Plačate samo eno dostavo! Super, kajne?

Neregistrirani kupci (gostje) nimajo možnosti koriščenja funkcionalnosti "1 košarica". Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z nakupom, nas kontaktirajte na halo@specia.si.


Zakaj 38 EUR?

Prizadevamo si, da so naše stranke zadovoljne tako z našimi izdelki, kot tudi s storitvami. Ker se zavedamo pomembnosti zadovoljstva naših strank, smo se potrudili poiskati najnižji znesek, pri katerem se poštnina vsaj delno pokrije. Tako vam kot drobno pozornost poklanjamo brezplačno dostavo. Hvala ker ste z nami, vaše družbe smo vedno veseli.

 

Želimo vam prijetno nakupovanje v zeleni urbani etrgovini Specia.

 
     
   

_______________

Specia je blagovna znamka podjetja Terra Viridis d.o.o., Jezdarska ulica 8A, 2000 Maribor. info@specia.si