Naravna privlačnost.

Lily Lolo naravna mineralna licila       Kako je nastala kolekcija mineralnih ličil Lily Lolo?

Mineralna kozmetika Lily Lolo je nastala pod okriljem gospe Vikki Khan, ki se je zaljubila v mineralno kozmetiko, ko je potovala po svetu. Vikki je občudovala prekrivnost, ki ga je ta lahka, nežna tekstura pustila na obrazu. Ker v Angliji ni bilo moč dobiti česa takšnega, je bila globoko razočarana. Hotela je kozmetiko, ki ni bila težka na koži, ki bi bila brez težkih kovin, brez kemikalij in bi bila dostopna vsaki ženski. Na žalost se je iskanje za popolno znamko končalo brez uspeha. V svoji želji po najboljšem je naredila znamko Lily Lolo. 
Danes je Lily Lolo zmagovalka med nagrajenimi mineralnimi ličili v Angliji. Dosegla je kultni status ličil, ki so naravna, ki harmonizirajo, so brez kemikalij in so narejena na popolnoma mineralni, naravni bazi.
Vsak produkt je brez vsebnosti težkih kovin, barvil in polnil. Izdelki imajo celo antibakterijske sposobnosti, ki pomagajo koži, da ponovno vzpostavi ravnovesje. Naše podlage, pudri in bronzerji zagotovijo ženskam gladko, popolnoma brezhibno kožo, po kateri vse tako hrepenimo. Živahna senčila imajo ulimativno obstojno moč in poudarijo vašo lepoto. 
Preizkusite jih. Podarite si darilo v obliki greha vredne božanske kože.

Za nakup in pregled ponudbe Lily Lolo mineralnih ličil obiščite LilyLolo.si