Naravna privlačnost.

Issahra - arganova kozmetika

Predstavljamo vam francosko organsko kozmetično linijo Issahra iz Francije. Celotna  kozmetična linija bazira na ekološko pridelanem arganovem olju in naravnih sestavinah. Pristno organsko arganovo olje je tudi certificirano z Ecocert certfikatom. 

Ko se srečajo ženske...

Nedotaknjena ali plemenita, prefinjena ali naravna. Lepota, obkrožena z vplivi sveta, se nam brezmejno razkriva. Skrivnosti lepote se pogosto razkrivajo v zgodbah, običajno ženskih zgodbah.

''V Maroku, kjer je zapeljevanje zavito v tančico preprostosti in uglajenosti, sem odkrila eno teh skrivnosti. Medtem ko sem preživljala čas s tamkajšnjimi ženami, sem opazila, da so si med seboj izdajale skrivnost, kako pridobiti starodavno in čudovito arganovo olje. Počutila sem se, kot bi prejela dragoceno darilo.''

Deset let pozneje se je rodila Issahra. Plemenite in dragocene elemente, najdene v naravi, kombiniramo s tem fantastičnim oljem. Tako vam ponujamo intenzivno nego za popolno lepoto.

S kombinacijo etike in dobrega počutja, pristnosti in harmonije ter s 100 % naravnimi aktivnimi elementi vam Issahra nudi spoštljivo skrb za vašo kožo in prinaša zadovoljstvo vašemu celemu telesu.

Za ta izbor ne obstaja artiklov.