prev
next
BUGSI, naravna zaščita pred insekti

BUGSI, naravna zaščita pred insekti

6,40 €

Izdelek žal ni na zalogi.

Hiter predogled

Naravni izdelek prijetnega vonja za varno preživljanje časa na prostem, ščiti in neguje kožo.

Opis in delovanje: 
100% naravne sestavine - rastlinska olja in eterična olja, ki imajo za insekte neprijeten vonj ter hkrati negujejo vašo kožo. Izdelek vsebuje osnovni olji jojobe in grozdnih pešk, ki  kožo vlažita ter eterična olja citronele, sivke, cedre, pačulija, pelargonije in rožmarina. Primerno za vse tipe kože, za otroke nad 5 let starosti in odrasle.
 

Navodila za uporabo:

Pred uporabo pretresite. Nanesite na nepokrite dele kože. Mešanico dobro razmažite po koži. Pri nanosu na kožo obraza izdelek nanesite najprej na dlan in nato razmažite po obrazu. Pazite, da ne zaide v oči. Nanesite tudi na kožo, pokrito s tanko tkanino, saj lahko insekti pičijo tudi skozi oblačila. V tem primeru izdelek nanesite nekoliko prej, da se olja vpijejo v kožo in ne pustijo madežev na oblačilih. Če se na prostem nahajate dalj časa, nanos po nekaj urah ponovite.

OPOZORILA: Ker izdelek vsebuje naravna eterična olja, odsvetujemo uporabo pri nosečnicah, doječih materih ali dojenčkih oz. otrocih, mlajših od 5 let. Če zaide v oči, izplaknite z obilo čiste, tople vode. Če se pojavi draženje in vztraja, se posvetujte z zdravnikom in mu pokažite embalažo. V primeru zaužitja pijte veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Ne izzivajte bruhanja. Shranjujte na mestu, nedosegljivem otrokom.

Količina: 100 ml

Sestavine: Vitis vinifera, Buxus chinensis, Cymbopogon nardua, Juniperus virginia, Pelargonium graveolens, Lavendula angustifolia, Pogostemon cablin, Rosemarinus officianalis, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Farnesol*, Linalool*, Limonene*
*Naravne sestavine, prisotne v eteričnih oljih, niso naknadno dodane v izdelek.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics, Slovenija

Za izdelke Biopark Cosmetics se uporablja preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Dodatni testi, ki jih je naredil proizvajalec, zagotavljajo, da tudi ob daljšem segrevanju katerekoli snovi iz embalaže ne prehajajo v izdelek.Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti.

 

 

 Ostali artikli

Ekološko šipkovo olje

Ekološko šipkovo olje

Cena: 20,00 €

Akcija: 15,00 €